Po zaregistrovaní na našom eshope získavate u nás stálu zľavu 5%, až kým nedosiahnete ďalšiu úroveň zľavy :)

Barefoot papučky do škôlky a školy

Deti trávia v škôlke a škole v papučkách veľa, veľa času. Preto je dôležité venovať pozornosť správnemu výberu papučiek.

Pripravili sme si pre vás prehľad barefoot papučiek na všetky typy nožičiek :) 

Pred výberom nezabudnite dôkladne premerať nôžky, s meraním vám pomôže náš návod Ako správne odmerať nohy.

 

Barefoot papučky na normálne až užšie nôžky:

Na užšie nôžky nájdete v našej ponuke barefoot papučky značky EF barefoot, Milash a Beda slim.

EF barefoot je česká značka, ktorá ponúka model 386. Je ideálny na úzke nôžky, nízke priehlavky a uzučké päty a členky. Papučky majú po stranách otvory, vďaka čomu sa vetrajú a nôžky sa nepotia. Podrážka je maximálne flexibilná, mäkkučká a päta nie je spevnená, takže deti netlačí do achillovky. Papučky majú naozaj úzky členkový otvor, preto ich dotiahnu aj deti s extrémne úzkymi členkami. Sú vhodné aj na dominantné palce.

2137_photoroom-20221130-105222

Milash je slovenská značka, ktorá vyrába barefoot radu papučiek, nazvanú BAREpučky. Sú vhodné na normálne až užšie nôžky, normálny až vyšší priehlavok a majú spevnenú pätu. Špička je otvorená, takže nôžky budú maximálne vetrané. Sú vhodné aj na dominantné palce.

 PhotoRoom-20230105_210556

BEDA je český výrobca, ktorý vyrába sadu SLIM. Tieto papučky sú určené na užšie nôžky, normálne až vyššie priehlavky a dajú sa dotiahnuť aj na užšie členky. Vyrábajú verziu s nespevnenou a spevnenou pätou. Sú vhodné aj na dominantné palce. Majú vyberateľnú stielku.

 PhotoRoom-20230105_211519

Barefoot papučky na normálne nôžky sa nám osvedčili dva modely od českého dodávateľa EF barefoot.

EF barefoot model 395 a 385 je vhodný na normálne široké nôžky. Papučky majú spevnenú pätu, preto sú ideálne na valgózne členky. Sedia na normálny až vyšší priehlavok, aj na dominantné palce.

 2143_photoroom-20221130-110530

Barefoot papučky na normálne až širšie nôžky - my máme v ponuke modely od značiek BEDA, Pegres, Baby Bare.

BEDA papučky klasický strih je vhodný na širšie nôžky, bacuľaté, s vyšším priehlavkom. Vyrábajú sa s nespevnenou a spevnenou pätou. Sú vhodné aj na užšie päty a členky, aj na dominantné palce. Majú vyberateľnú stielku.

 PhotoRoom-20230105_211107

Pegres je český výrobca, ktorý vyrába barefoot papučky na širšie nôžky. Nie sú však vhodné na vyššie priehlavky, sedia však dokonale na úzke päty a členky. Päta je spevnená, podrážka maximálne flexibilná a dizajn dokonalý. Majú vyberateľnú stielku.     

1480_photoroom-20220915-154927                                       

Baby Bare je slovenský výrobca a ich papučky sú ideálne na širšie a bacuľaté nôžky, vyšší priehlavok, užšiu pätu a členok a dominantný palček. Navyše majú po stranách vetranie, takže nôžky sa menej potia. 

829-3_barefoot-papucky-baby-bare-slippers-navy-cars

Ako variantu papučiek viete tiež použiť sandálky a u menších detí - nechodcovsú najideálnejšie capačky.

Verím, že vám tento výber pomohol a budete si vedieť lepšie vybrať z našej ponuky barefoot papučiek.

PS: nezabúdajte pravidelne premeriavať nôžky a kontrolovať papučky, či už nie sú náhodou malé. Keďže na papučky sa dáva menší nadmerok (cca 7mm), vydržia deťom cca 3-4 mesiace, potom treba meniť za väčšie. Zabránite tak deformitám nožičiek a tiež zarastajúcim a štiepajúcim sa nechtom.

Ďakujeme, že nakupujete u nás :)

Martina z LITTLEFEET